Termeni si conditii

Conditii generale de utilizare pentru toate relatiile intre site-ul www.vhinvest.ro si utilizatorii sai, persoanele fizice sau juridice, care acceseaza si folosesc acest site:

  1. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare. Daca cei care acceseaza site-ul nu sunt de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea lui. Acest site se adreseaza numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse, pe care le va putea consulta in orice moment .
  2. www.vhinvest.ro este un site de publicitate si prezentare online a ofertelor imobiliare aflate in portofoliul Vic House Invest.
  3. Dreptul de autor Рtoate informatiile si pozele  publicate pe www.vhinvest.ro apartin Vic House Invest si nu pot fi copiate, publicate, transmise, fara acordul scris al Vic House Invest. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.
  4. Datorita faptului ca actualizarea datelor nu se face zilnic, iar vizionarea unor imobile se face numai pe baza unei programari prealabile, Vic House Invest nu se face raspunzatoare fata de nici o persoana fizica sau juridica, pentru nici un fel de pierderi sau daune ce ar putea rezulta, direct sau indirect, din sau in legatura cu utilizarea acestui site, daca dorinta de a vedea un imobil nu este confirmata, punctual, cu cel putin 24 de ore inainte de data stabilita pentru vizionarea unui imobil aflat in portofoliul sau.