Politica de confidentialitate

www.vhinvest.ro este un site aflat in proprietatea Vic House Invest, care in calitate de administrator, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dvs. atunci cand utilizati acest site, inclusiv a datelor cu caracter personal. Prin utilizarea sitului www.vhinvest.ro acceptaţi politica de confidenţialitate a datelor prezentată în cele ce urmează. Politica de confidenţialitate se referă la colectarea şi utilizarea informaţiilor personale pe care ni le furnizaţi atunci când vizitaţi acest site.
Ne rezervăm dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la politica de confidentialitate pentru a putea consulta in orice moment ultima variantă .

Aceste reguli se aplica exclusiv pentru situl www.vhinvest.ro . şi nu au nici un efect asupra siturilor către care avem legaturi .

Folosirea site-ului intermont.ro este posibila fara dezvaluirea de catre dvs. a datelor personale.
Anumite servicii oferite de site pot fi oferite doar in urma introducerii voluntare de date cu caracter personal la completarea unor campuri , pentru adaugarea anunturilor.

Dacă doriţi să folosiţi unele din serviciile pe care vi le oferim este posibil să vă fie cerute informaţii personale ca: nume, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, numere de telefon , prin introducerea voluntara de date cu caracter personal la completarea unor campuri, pentru adaugarea cererilor sau anunturilor.
www.vhinvest.ro poate colecta de la dvs. date cu caracter personal numai atunci când acceptaţi voluntar şi în cunoştinţă de cauză trimiterea lor către noi.

Este posibil atunci când vizitaţi situl ca date despre dvs. (care nu vor fi afisate pe site) – Ip-ul cu care accesati site-ul , browserul folosit , să fie colectate şi de părţi terţe , ca de exemplu sisteme de contorizare a traficului şi sisteme de publicitate online. www.vhinvest.ro doreste si intentioneaza sa protejeze integritatea datelor personale inregistrate , fiind folosite doar în scopul în care au fost prezentate . Angajaţii noştri şi furnizorii de servicii legate sau asociate cu sistemele noastre de informaţii vor respecta confidenţialitatea oricăror informaţii personale aflate în posesia noastră. Noi nu ne vom asuma răspunderea pentru cazuri/accidente care duc la accesari neautorizate ale informaţiilor dvs. personale. Datele cu caracter personal nu vor fi dezvaluite fara consimtamantul dvs. cu exeptia cazului cand acestea sunt solicitate de catre organele de specialitate , conform legislatiei in vigoare. legatura prin internet nu este garantată ca fiind în totalitate sigură.

www.vhinvest.ro intentioneaza sa protejeze integritatea datelor personale inregistrate, prin revizuirea şi actualizarea măsurile de securitate în concordanţă cu tehnologiile si legislatia actuale.